Торчин
- овочеві оладки
- пісний плов
- супер олів'є
- Кальцоне з овочами
- Іспанська тортилья
- Кіш-лорен
- Мафіни з сиру зі шпинатом
- Овочевий суп Мінестроне
- Баклажанна міні-лазіння
- овочевий рататуй
- Роли з сирною намазуванням
- Теплий салат з йогуртовій заправкою
- гарбузове різотто
- Морквяний крем-суп з кропом - ТОРЧІН®
- Легкий салат з запеченими помідорами
- мусака
- Ніжне різотто з куркою
- Ніжне сирне печиво
- овочева лазанья
- Омлет з фрикадельками
- Паста карбонара"
- Риба на овочевій подушці
- Салат з руколою і яйцем пашот
- Томатний суп
- сочевиця
- брускетта
- Млинці з сиром
- Гороховий суп
- Грибний крем-суп
- порційна яєчня
- Рататуй
- Картопляний пиріг з м'ясом
- Картопляна запіканка гратен
- Хек з томатами
- Суп з брокколі і яйцем пашот
- Італійський суп з фрикадельками
- Гарбузовий крем-суп з насінням
- Сирний суп з сухариками
- окрошка
- Грибний суп з моркви
- гаспаччо
- Рибні котлети
- рибне рагу
- М'ясний рулет з овочами і беконом
- Куряче філе з цукіні
- Тюфтельки м'ясні з вівсянкою
- Кабачки по-італійськи
- овочеві галушки
- Овочеві спринг-роли
- Запіканка з кольоровою капустою і брокколі
- Теплий салат з курячої печінки з солодким перцем
- Ріжки з сирною начинкою
- картопляний салат
- Закуска з плавленим сиром і шинкою
- Теплий салат з буряка і гарбуза
- Французький цибульний суп
- Густий суп з беконом і квасолею
- Італійський суп мінестроне
- Мексиканське асадо
- Теплий овочевий салат з апельсином
- стейк
- Ніжна курка з апельсинами
- соте
овочеві оладки
Корисне або смачне - ось одвічна проблема під час приготування. У цьому рецепті вам не доведеться вибирати, так як ви отримуєте все разом - багатий овочевий смак, неповторний аромат і велика кількість вітамінів, що містяться в овочах. А завдяки невеликій секрету (додаванню мінеральної води і соди) ваші оладки стануть пишними і ніжними. Забудьте про компроміси в їжі завдяки ситно рецептом овочевих оладок.
пісний плов
Пісні страви теж бувають смачні і ситні - під цим гаслом ми і будемо готувати плов, не боячись кинути виклик оригінальному грузинському рецептом з великою кількістю м'яса. Неповторний смак і аромат цілого овочевого ансамблю, збалансований овочевий приправою, не залишить нікого байдужим. А у вас з'явиться ще один незамінний рецепт пісного страви.
супер олів'є
Олів'є - ось символ традиційності в кулінарії, який, здавалося б, не схильний до ніякої креативності та натхненню. Але не тут і не зараз! Ми кидаємо виклик традиційності і пропонуємо абсолютно незвичайний і новий рецепт цього салату, який завоює вам славу креативного і неординарного кулінара. І так - вперед!
Кальцоне з овочами
Кальцоне - дуже смачний і ситний рецепт італійської кухні, в якому насичений і яскравий смак овочевого асорті відмінно поєднується з ніжним листковим тістом. І приготувати його набагато легше, ніж здається. Не бійтеся експериментувати з начинкою - дозвольте вашому настрою вирішувати, які саме комбінації вибрати. Приправа допоможе збалансувати смак, тому не варто переживати про наслідки ваших експериментів.
Іспанська тортилья
Саме час приготувати яскраве блюдо сонячної Іспанії - тортилью! Воно просте в приготуванні і складається з тих інгредієнтів, які точно є у вас в холодильнику. Не бійтеся експериментувати. Простота приховує дивовижний результат - ця ситна і яскрава картопляна запіканка принесе вам славу справжнього кулінара!
Кіш-лорен
Кіш - відкритий французький пиріг, який дозволяє милуватися багатством кольорів своєї начинки. Прекрасний варіант класичного закусочного пирога на основі тонкого тесту з великою кількістю овочевої начинки. Він дозволить здивувати ваших гостей апетитним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом. Головний компонент - заливка, яку ми приготуємо з овочевою приправою, щоб надати Кішу пікантний смак.
Мафіни з сиру зі шпинатом
Якщо на сніданок ви звикли робити різні запіканки, то вам обов'язково сподобається цей рецепт маффінів зі шпинатом. Так-так, маффіни бувають не тільки солодкими. Щоб надати цій страві особливого смаковий акцент, потрібно просто додати овочеву приправу. Крім оригінального смаку, такий сніданок обов'язково забезпечить вас енергією на цілий день! Ця страва вважається гарєєвим, адже шпинат можна купити в будь-який час року і завжди балувати себе ситними і здоровими сніданками.
Овочевий суп Мінестроне
Минестроне, тобто «великий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея минестроне в тому, що цей суп повинен точно відображати конкретний сезон. Це універсальне блюдо і суворого рецепта для нього не існує. Додавайте все, що вам подобається, піддайтеся натхненню і пориву настрою. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного минестроне.
Баклажанна міні-лазіння
Існує сотні рецептів лазаньї - прекрасного страви, яке підкорило серця і шлунки мільйонів людей. C цим рецептом ми приготуємо незвичайну лазанью, адже замість тесту будемо використовувати баклажани. У поєднанні з особливим томатним соусом і сиром вона назавжди підкорить ваших близьких. А вишуканий спосіб подачі дасть їм можливість відчути себе в справжньому ресторані, де готує визнаний шеф-кухар.
овочевий рататуй
Одне це слово розбурхує уяву грою фарб і ароматів, апетит виникає сам по собі, і неможливо стриматися, щоб не приготувати це фантастичне блюдо. Рататуй - традиційне блюдо прованської кухні, яка славиться своїм умінням поєднувати смак і користь. Ми відтворили оригінальний рецепт разом з невловимими нотками Провансу, які надають особливу вишуканість і неповторність цієї страви.
Роли з сирною намазуванням
На батьківщині тонкого лаваша, в Вірменії, споконвіку готують бурдючним і ропні сири, більше схожі на сир, з різними травами і часником. Дивовижне поєднання сиру і спецій в овочевий приправі створює пікантний смак, який не залишить нікого байдужим. А простота рецепта дозволяє приготувати його в будь-яких умовах, будь то вдома, на пікніку або в дорозі - ви всюди зможете побалувати себе і своїх друзів від цих ласощів.
Теплий салат з йогуртовій заправкою
Страви, де основу складають овочі, можуть бути неймовірно цікавими і ситними. В даному випадку не обійшлося без пасти, яка відмінно гармонує з овочевим гарніром, перетворюючи це блюдо в ситний і яскравий салат. Він не тільки простий у приготуванні, але і досить ефектний завдяки яскравості кольорів. Приправа додасть пасті апетитний золотистий колір, а страви - насичений аромат.
гарбузове різотто
Гарбузове різотто - яскраве, ситне і смачне блюдо, приготувати яке зовсім нескладно. Воно зачарує вас теплим жовтим кольором і неповторно ніжним смаком. А овочева приправа додасть страві збалансований смак і нотки овочевого ансамблю. Різотто з гарбуза - чудовий варіант для тих, хто хоче внести в свій раціон не тільки смачне і корисне блюдо, але і яскраві фарби, які піднімуть настрій і зарядять позитивом на весь день.
Морквяний крем-суп з кропом - ТОРЧІН®
Морквяний крем-суп - дуже ніжний, легкий, а головне смачний і дуже корисний. А заправка Торчін® додасть морквяного супу більш насичений овочевий смак. Ви приємно здивуєтеся, коли дізнаєтеся, наскільки цей смачний суп простий у приготуванні!
Легкий салат з запеченими помідорами
Легкий салат з запеченими помідорами - те, що потрібно для обіднього перекусу в холодну пору року! Запечені помідори дуже соковиті і ароматні. У поєднанні з приправою Торчін® «10 овочів» вони надають страві пікантні солодкуваті нотки. Додайте замість майонезу власноруч приготовану заправку - і подавайте на стіл. Запечені помідори черрі з букетом спецій і трав - це прекрасна комбінація для легкого салату!
мусака
Мусака - традиційне грецьке блюдо з баклажанів, картоплі та яловичого фаршу. Завдяки соусу бешамель запіканка виходить дуже ніжною. Спробуйте приготувати мусака за рецептом Торчін® з приправою «10 овочів». Ароматні трави, шматочки овочів і спеції подарують страви ще більш насичений смак і чудовий аромат. Рецепт не передбачає використання картоплі і сиру. Це робить запіканку легшою, але не менш смачною!
Ніжне різотто з куркою
Ніжне різотто з куркою - страва, яку сподобається і дорослим, і дітям. Шматочки курячого філе, морква і ваш улюблений сорт рису. Змішайте всі інгредієнти і готуйте на маленькому вогні. А щоб не пересушити блюдо і отримати насичений овочевий смак, додайте трохи бульйону на основі приправи Торчін® «10 овочів». Приправа містить ароматну зелень, шматочки овочів і спеції. Вона додасть різотто яскравих фарб і створить у вашому будинку теплу, літню атмосферу.
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво - оригінальне, без цукру, з додаванням сухих овочів і трав. Його особливості - легка пікантна нотка і приємний аромат. Основа страви - твердий сир і приправа Торчін® «10 овочів». Відмінний варіант закуски на свято. Готується швидко і просто, а виглядає по-справжньому вишукано. Хочете здивувати гостей? Це саме те, що вам потрібно! Наша порада: приготуйтеся отримувати компліменти!
овочева лазанья
Овочева лазанья - це гармонійна комбінація овочів, трав і спецій в одній страві. Баклажани, кабачки, червоний цибулю, болгарський перець, часник, помідори, перець чилі - і все це в поєднанні з приправою «10 овочів» від Торчін®. Вона містить шматочки сухих овочів, пахучу зелень, спеції і надає страві ще більш насичений овочевий смак і аромат. Лазанья без м'яса сподобається вегетаріанцям і тим, хто вважає за краще ситну і одночасно корисну їжу.
Омлет з фрикадельками
Омлет - блюдо, яке повинен вміти готувати кожен кухар. Омлет буває як з начинкою, так і без неї. Додайте до яєць томати, приправу «10 Овочів» від Торчін®, фрикадельки - і отримаєте смачний поживний сніданок. Помідори черрі в поєднанні з приправою надають омлету овочевий смак і приємний аромат трав і прянощів. Приготуйте омлет з фрикадельками за цим рецептом. Доведіть свій професіоналізм в улюбленій справі!
Паста карбонара"
Родом з сонячної Італії, паста «Карбонара» чудово зігріває взимку. Це дуже ситне блюдо з м'ясом, вершками і сиром. Спробуйте доповнити пасту фрикадельками і вершковим соусом з приправою «10 овочів» від Торчін®! Така подача сподобається навіть дітям. Шматочки сухих овочів і зелень подарують страви яскраві фарби, а спеції і часник - насичений смак з легкою пікантною ноткою.
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці - вишукану страву середземноморської кухні. Чорні маслини, соковиті помідори черрі і зелена стручкова квасоля надають страві яскраві фарби, тонкий смак і аромат. Гірчиця і приправа Торчін® «10 овочів» роблять філе риби ніжнішим і ароматним. Запікайте рибу в духовці - це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт припаде до душі тим, хто стежить за фігурою і веде здоровий спосіб життя.
Салат з руколою і яйцем пашот
Приготуйте салат з руколою і яйцем пашот - зірками французької кухні! Свіжа зелень в дуеті з соковитими томатами, заправлена оливковою олією з приправою Торчін® «10 овочів», - все це подарує атмосферу літа вашого будинку. Останній штрих - яйце пашот: м'який кремоподібний жовток в тендітних пелюстках білка. Цікаве поєднання інгредієнтів і легкість приготування - створювати нові оригінальні та корисні страви так просто!
Томатний суп
Якщо ви обожнюєте томати, цей рецепт для вас! Томатний суп має яскраво виражений смак помідорів і ніжну густу консистенцію. Приправа «10 овочів» від Торчін® гармонійно доповнює блюдо, надає йому більш насичений овочевий смак і аромат. Маленький секрет: додайте в суп трохи цукру - це нейтралізує кислоту в овочах і допоможе максимально розкрити смак страви. Подавайте з пармезаном.
сочевиця
Сочевиця - блюдо, яким балують себе шукачі нових смаків і цінителі екзотики. По-справжньому розкрити все багатство цієї бобової культури допомагає поєднання різних овочів. Морква, томати, цибулю, часник, селера чудово гармонують з універсальною приправою «10 овочів» від Торчін®. Разом вони надають страві неперевершений овочевий смак і аромат. Жменю родзинок, трохи шпинату - і сочевиця готова до подачі на стіл!
брускетта
Зробіть традиційну брускетту ще яскравіше! Шматочки червоних томатів і солодкий перець на підрум'янені, ще теплому шматочку хліба - це відмінне смачне блюдо. Те, що потрібно для перекусу в обідній час. Часник надає закусці гостроту, а лимонний сік - приємну кислинку. Приправа Торчін® «10 овочів» допомагає розкрити смак і аромат брускетти. Спробуйте ситну і корисну закуску!
Млинці з сиром
Якщо солодкі млинці вам вже приїлися, спробуйте приготувати солоні! Ніжна начинка з сиру і болгарського перцю з додаванням універсальної приправи «10 овочів» від Торчін® - це абсолютно новий смак давно знайомого страви. Додайте приправу в тісто і начинку - так ви отримаєте максимально насичений овочевий смак і тонкий аромат сухих трав і прянощів. Експериментуйте!
Гороховий суп
Смачний і поживний гороховий суп - улюблене блюдо багатьох українців. Його смак знаком нам з дитинства. Гороховий суп цінують за легкість в приготуванні і доступність інгредієнтів. Картопля, горох, куряче філе, цибуля, морква і приправа Торчин «10 овочів» - це все, що потрібно для створення шедевра. Приправа від Торчин додасть страві більш насичений смак і аромат. Подавайте з грінками.
Грибний крем-суп
Коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний обід, рецепт грибного крем-супу буде вельми до речі. Підсмажені з цибулею шматочки печериць, спеції, трави і ніжні вершки - це класичне поєднання інгредієнтів. Приправа Торчін® «10 овочів» подарує страви багатий овочевий смак і аромат. Будьте впевнені: від крем-супу з печерицями не відмовиться жоден, навіть самий вимогливий, гурман! Смачного!
порційна яєчня
Яєчня - традиційний сніданок, швидкий і поживний. Спробуйте доповнити її овочами і сиром! Ви отримаєте новий, більш насичений і багатий смак. Приправа Торчін® «10 овочів» подарує страви чудовий аромат і легку пікантну нотку. Здивуйте рідних, віддавши перевагу порціонної подачі. Порційна яєчня з томатами, перцем і пармезаном - те, що потрібно для початку нового дня! Смачного!
Рататуй
Рататуй - традиційне блюдо французького Провансу. Ключові інгредієнти: кабачки, баклажани, солодкий перець, томат і цибулю. Картопля робить блюдо дуже ситним, а приправа Торчін® «10 овочів» дарує насичений смак і чудовий аромат зелені. Приготування рататуя будинку - це дуже простий і приємний процес. Наріжте овочі кружальцями, викладіть у форму, залийте бульйоном з приправою Торчін® і запікайте 25 хвилин. Смачного!
Картопляний пиріг з м'ясом
Пироги бувають не тільки солодкими. Картопляний пиріг з м'ясом - відмінний варіант вечері або перекусу в обідню перерву. У цьому рецепті не використовується борошно і дріжджі. Тільки картопля, курячий фарш, томати черрі і приправа Торчін® «10 овочів» для насиченого овочевого смаку і аромату зелені. Дивіться, як можна оригінально оформити блюдо! Запікайте в духовці 30 хвилин і подавайте на стіл!
Картопляна запіканка гратен
Картопляна запіканка гратен - дуже просте і ситне блюдо. В нашій варіації відомого французького рецепта картопля відварюється в суміші молока і вершків з додаванням приправи Торчін® «10 овочів». Це робить запіканку більш соковитою і ніжною, з ароматом прянощів і насиченим овочевим смаком. Цікава порційна подача грата обов'язково сподобається вашій родині і гостям.
Хек з томатами
Запечена хек - легке і корисне блюдо, яке не зашкодить вашій фігурі. М'ясо цієї риби порадує вас низькою калорійністю і ніжним смаком. А ще це прекрасне джерело йоду, білка і Омега-3 жирних кислот. Тому його часто використовують в дієтичному і дитячому харчуванні. Правильне приготування хека здатне розкрити весь кулінарний потенціал цієї білої риби. Запікайте її у фользі з помідорами чері. Сік лимона і приправа "10 Овочів" додадуть страві особливого аромату. Подавайте до святкового столу або просто до вечері. Хек вийде дуже соковитим, а овочі зіграють роль легкого гарніру.
Суп з брокколі і яйцем пашот
Смарагдові суцвіття брокколі чудово виглядають в будь-якому вигляді. Але краще за все цей овоч розкриває свій справжній смак в перших стравах. Легкий і дієтичний суп з брокколі і яйцем пашот порадує всіх шанувальників здорової їжі. У ньому немає нічого зайвого: капусту доповнюють лише картопля і морква. Приправа "10 Овочів" зі спеціями, шматочками овочів і пряними травами робить смак більш насиченим. Родзинка страви - яйце пашот. Ніжний теплий жовток - цікаве і, безумовно, вдале доповнення до супу.
Італійський суп з фрикадельками
Суп з фрикадельками - традиційне сімейне блюдо італійців. Відмітна особливість супу: конкасе - ошпарені помідори без шкірки. Поєднання всіх інгредієнтів - курячого філе, вершків, овочів і приправ - робить блюдо неймовірно ароматним. Тут є все: і легка кислинка, і вершкова бархатистість, і тонка гострота спецій. У кожній маленькій фрикадельки ховається безліч смаків. Спробуйте приготувати італійський суп з фрикадельками! Наваристий, ситний, ароматний. Справжній смак Італії в кожній тарілці!
Гарбузовий крем-суп з насінням
Порадуйте себе і своїх рідних ніжним гарбузовим крем-супом з насінням! Ця страва популярно у всьому світі - від Європи до Азії, від Америки до Австралії. Приготувати такий суп дуже просто - потрібна лише хороша гарбуз - яскрава, ароматна, солодка. Трохи приправи - і страва готова! Тарілка гарбузового крем-супу зігріє в холодний день і додасть нових сил. Маленький секрет: на наступний день блюдо стає ще більш смачним і ароматним.
Сирний суп з сухариками
Часом зі звичайних продуктів можна створити щось вишукане і неймовірно смачне. Наприклад, сирний суп з сухариками. Припускають, що блюдо придумали в одній з сирних столиць світу: Франції, Нідерландах або Швейцарії. Смачний і ароматний суп зігріває в зимовий день, дарує енергію і піднімає настрій. Цибулю і часник додають страві особливу нотку. А приправа Торчин "10 Овочів" допомагає розкрити істинний смак всіх компонентів. Чудове доповнення до сирного супу - рум'яні крутон.
окрошка
Окрошка - традиційний холодний суп з російської та української кухні. Його смак багатьом знайомий з дитинства. Жодне літо в українській родині не обходиться без цього легкого і одночасно ситного страви. Для спекотного дня окрошка - ідеальний обід. Вона відмінно освіжає і дарує відчуття ситості. А оскільки варити її не треба, в овочах зберігається максимум вітамінів. Свіжі овочі та варені яйця залийте квасом, несолодким йогуртом або просто водою. Додайте трави і спеції. Подавайте зі свіжим кропом. Найсмачніше не придумаєш!
Грибний суп з моркви
Грибний суп - чудова альтернатива першої страви на м'ясному бульйоні. Один раз спробувавши, вже важко забути запалену тарілку з яскравими кружечками моркви і апетитними печерицями. Всього кілька свіжих грибів - і страва перетворюється. А його аромат миттєво заповнює кухню. Додайте приправу Торчин "10 Овочів" і свіжу петрушку - вони посилять смакові якості грибного супу. Кращим доповненням до такої страви стануть підсмажені на рослинному маслі сухарики з білого хліба і сметана - для вершкової ніжності. Спробуйте!
гаспаччо
Гаспачо - це іспанська холодний суп з сирих подрібнених овочів. Першу скрипку в ньому грають свіжі стиглі томати. Варіантів приготування гаспачо сотні. Але основні компоненти залишаються незмінними: часник, оливкова олія і оцет. Ми пропонуємо замінити оцет на лимонний фреш і додати в суп огірок і цибулю. Смачно і корисне! А готується дуже легко і швидко. Подавайте з підсушеним багетом або грінками. Влаштуйте собі і своїм рідним день середземноморської кухні!
Рибні котлети
Рибні котлети - ніжні, соковиті, без кісточок - люблять і дорослі, і діти. Ця страва готується дуже просто: достатньо зробити фарш, додати яйце і зліпити кругленькі коржики. А якщо додати до риби морква, приправу "10 Овочів" і цедру лимона, вийде ще більш корисне і неповторне блюдо. Вершковий соус - густий, що обволікає і не дуже калорійний - прекрасно відтіняє смак риби. Гарнір до таких котлет може бути будь-яким: овочі, каші, паста або класичне картопляне пюре.
рибне рагу
Рибне рагу - оригінальний варіант вечері. Зіпсувати його вельми складно, а вразити їм рідних і близьких - легко! Риба поєднується не з усіма овочами. Ми пропонуємо безпрограшну комбінацію: брокколі, морква, селера, хек і печериці. Різні текстури (ніжні і хрусткі) і різні смаки (рибний і овочевий) роблять блюдо неповторним. Це також справжнє джерело мінералів і вітамінів. Рибне рагу з овочами легке, корисне і дуже просте в приготуванні. Вам обов'язково сподобається!
М'ясний рулет з овочами і беконом
М'ясний рулет - це вершина кулінарного мистецтва і справжня окраса святкового столу. Процес приготування страви досить трудомісткий. Але всі старання окупаються з лихвою, коли пробуєш ніжний і неймовірно соковитий рулет. Для рецепта можна взяти будь-який вид м'яса. Але саме свинина в поєднанні з скибочками бекону як не можна краще підходить для м'ясного рулету з овочами. Морква, болгарський перець, свіжа і квашена капуста гармонійно доповнюють свинину. Підсилює їх смак універсальна приправа "10 Овочів". Зелень, шматочки овочів і спеції дарують страві неперевершений аромат.
Куряче філе з цукіні
Поєднання ніжного курячого філе і соковитих молодих кабачків - чудово! Це легке і дуже літня страва має безліч варіацій, але завжди виходить неймовірно апетитним. Замечатальний варіант для обіду або вечері - поживного і простого в приготуванні. Сміливо додавайте цибулю, часник і улюблену приправу Торчин "10 Овочів", щоб посилити аромат і смак курячого філе з кабачками. Подавайте в гарячому або в холодному вигляді - в будь-якому варіанті страва порадує вас незвичайним смаковим ансамблем!
Тюфтельки м'ясні з вівсянкою
Як зробити м'ясні тефтелі повітряними і соковитими? Все просто! Замініть борошно і вимочений хліб на вівсяні пластівці. Ви отримаєте таке ж смачне, але більш корисне і легке блюдо. А щоб м'ясо в процесі гасіння не втратило свою соковитість, використовуйте комбінацію яловичого і свинячого фаршу. Додатково запанірувати тефтелі в вівсянці, ви отримаєте апетитну рум'яну корочку. Залийте томатним соусом, приготованим з болгарським перцем і універсальною приправою "10 Овочів", і подавайте на стіл. Блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром: картопляним пюре, рисом, гречаною кашею.
Кабачки по-італійськи
Зелений овоч з італійською назвою "цукіні" має ніжний і ні з чим незрівняним смаком. Тонка шкірка, кремова серединка - він буквально тане в роті! Справжні майстри в створенні страв з кабачків - італійці. Легка обжарка до золотистої скоринки, приправи і спеції, цікаве оформлення ... Кабачки по-італійськи прекрасно комбінуються з іншими овочами. Але особливо смачними вони виходять в поєднанні зі свіжими томатами, моцарелою і оливками. Справжнє свято італійської кухні у вашому домі!
овочеві галушки
Картопляні галушки - традиційне блюдо Білорусії і Польщі. Особливою популярністю воно користується взимку, коли свіжих овочів залишається не так багато. Як і у будь-якого традиційного блюда, у нього є різні способи приготування. Але загальні правила залишаються незмінними: картоплю варять, розминають виделкою, додають борошно і яйце. Ми пропонуємо нову варіацію давно знайомого рецепта - галушки з овочами. Брокколі і петрушка добре доповнюють смак картоплі і насичують організм вітамінами. Відмінний варіант для поста і для тих, хто не їсть м'ясо. Додайте приправу Торчин "10 Овочів" з шматочками стиглих овочів, зеленню і ароматними спеціями. Вона додасть страві ще більш насичений овочевий смак. Картопляні галушки - ситний і самодостатній вечерю, який не потребує доповнень!
Овочеві спринг-роли
Навесні і влітку не пропустіть момент - насолоджуйтеся великою кількістю свіжих овочів і готуйте з них апетитні спринг-роли. Тонкі хрусткі млинці з овочевою начинкою неспроста називають "весняними рулетами". Ця страва традиційно готують в Китаї напередодні Нового року, так званої "святом весни". Головна особливість спринг-ролів з овочами - хрест. Його дають тверді і соковиті інгредієнти: морква, огірок, капуста. А справді свіжими спринг-роли робить зелень: петрушка і м'ята. Апетитно!
Запіканка з кольоровою капустою і брокколі
Харчуватися смачно і з користю для здоров'я цілком можливо! Для цього вибирайте фаворитку дієтологів - смарагдову брокколі. Запіканка з брокколі і цвітної капусти - це не тільки джерело вітамінів, але і дуже ситне і смачне блюдо. Відмінний варіант для сімейного обіду і дієтичного сніданку. У соковитою яєчно-вершковою заливанні брокколі виглядає особливо ошатно. Сир чудово поєднується з капустою і дозволяє максимально розкрити смак цього овочу. Яскрава контрастне забарвлення страви викликає непідробний апетит. Ваші рідні обов'язково попросять добавки!
Теплий салат з курячої печінки з солодким перцем
Теплий салат з печінкою - більше, ніж звичайна закуска. Поєднання овочів, печінки і приправ роблять його самостійним блюдом. Це справжнє кулінарне мистецтво, обов'язковий пункт в ресторанному меню. Куряча печінка ідеально гармонує з пряною заправкою з масла, оцту і приправи "10 Овочів". Свіжий акорд - морква, перець і селера. Легке і одночасно ситне блюдо, яке можна зробити самостійно! Подавайте салат відразу після приготування - так салат особливо смачний.
Ріжки з сирною начинкою
Смачні та корисні ріжки з сирною начинкою нагадують морозиво. Вони обов'язково привернуть увагу малюків. Приготувати таку страву можна за кілька хвилин. Як вафельного стаканчика використовуйте лаваш, загорнутий в конус і підсушений в духовці. Доповніть кожен згорток сирно-яєчним кулькою, прикрасьте ягідкою журавлини і кропом. Виглядає апетитно! Обов'язково спробуйте самі і порадуйте таким сирки дітей.
картопляний салат
Картопляний салат - популярна страва німецької, чеської та австрійської кухні. Це не просто салат з додаванням відвареної картоплі. На відміну від давно знайомих нам олів'є або оселедця під шубою, картопля в ньому грає головну роль. Зелень, інші овочі і смажені ковбаски - лише гармонійне доповнення. При всій своїй простоті такий салат неймовірно смачний. Але що ще важливо, - він дуже ситний. Тому подається як самостійне блюдо. А розкрити смак овочів допомагає заправка з меду, гірчиці і приправи "10 Овочів".
Закуска з плавленим сиром і шинкою
Закуска з плавленим сиром і шинкою знайома кожному. Вона дуже легко готується і швидко дарує відчуття ситості. Але чи знаєте ви, скільки існує варіантів цієї страви? Ми пропонуємо самостійно зробити плавлений сир для майбутніх бутербродів і доповнити їх соковитими томатами. Такі канапки, приготовані з доступних продуктів, дуже апетитні і ніжні. Заздалегідь виконайте перші пункти рецепта, і перед подачею вам потрібно буде лише намазати хліб плавленим сиром, покласти шинку і прикрасити страву зеленню. Робіть побільше, щоб дісталося всім!
Теплий салат з буряка і гарбуза
Захотілося чогось яскравого, сонячного і зігріваючого? Вуаля! Теплий салат з буряка і гарбуза. У холодну пору року саме час насолоджуватися вітамінними стравами. Ароматна мускатна гарбуз прекрасно поєднується з буряком і цибулею. Овочі не відварюються, а запікаються. Вони залишаються соковитими і зберігають багато корисних речовин. Гармонійне доповнення - рубаний часник, волоський горіх і лимон. Яскравий, корисний і смачний салат ідеальний в якості закуски, гарніру і як самостійне блюдо.
Французький цибульний суп
Французький цибульний суп ... Приємно густий, насичений і такий апетитний! У ньому солодкий смак цибулі гармонійно переплітається з терпким і гострим смаком приправ. Сир - тягнеться, теплий - викликає миттєвий апетит і бажання покуштувати ще порцію зігріваючого супу. І часом так складно повірити, що це дивовижний смак народжується за допомогою всього трьох інгредієнтів. Не забудьте доповнити блюдо хрусткими сухариками. Це вже традиція!
Густий суп з беконом і квасолею
Квасолевий суп - поживна і ситне перша страва. Його рецепт є майже у кожного народу світу. Завдяки високому вмісту білка, квасоля є ідеальним компонентом для супу. Урізноманітнити рецепт дозволяє бекон. Густий квасолевий суп з беконом смачний, корисний і економічний. Томати надають йому приємну кислинку, а картопля додає ситості. Використовуйте приправу Торчин "10 Овочів", щоб максимально розкрити смак і аромат всіх інгредієнтів страви. Кінза подарує квасолевий супу нотку свіжості.
Італійський суп мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне геніальний у своїй простоті. Неймовірно смачне і корисне блюдо готується без м'яса, але завдяки багатству овочів воно відмінно насичує. Класичний мінестроне готують на овочевому і м'ясному бульйоні, додають баклажан, цибуля, болгарський перець, брокколі і морква. Істинне італійське зачарування додасть страві приправа Торчін® «10 овощей® з травами середземноморської кухні». Тепер ви знаєте, як приготувати справжню італійську минестроне.
Мексиканське асадо
Мексиканське Асад - це гордість латиноамериканської кухні. Ситне, пряне і ошатне м'ясне блюдо з овочами припаде до смаку навіть найвибагливішим гурманам. Родзинка нашого рецепта - приправа Торчін® «10 овощей® з перцем мексиканської кухні», яка підкреслить смак інгредієнтів і подарує ту саму гостру нотку, за яку так цінують це блюдо.
Теплий овочевий салат з апельсином
Теплий овочевий салат з апельсином - це унікальне поєднання інгредієнтів і смаків, яке не залишить байдужим навіть найбільш вибагливих гостей. Запечена селера, морква, капуста, картопля і буряк відмінно поєднуються зі свіжим хрустким мікс-салатом, а кисло-солодкий апельсин привносить нотку свіжості в овочеву композицію. Родзинка страви - пікантний соус. Просто змішайте томатну пасту, рослинне масло і приправу Торчін® «Овочева». Цей простий рецепт салату з овочів - відмінний варіант як для затишного домашнього вечері, так і для святкового застілля. Експериментуйте і дивуйте близьких незвичайними кулінарними шедеврами!
стейк
Стейк - особливий спосіб приготування кращих частин м'ясної вирізки, який в деяких країнах світу став національним надбанням. Завдяки маринаду з спецій Торчін® «Таємниця смаку» і підсмажування на грилі, м'ясо набуває неймовірно хрустку скоринку, залишаючись ніжним і соковитим всередині. Спробуйте приготувати стейк зі свинини на сковороді на нашу рецептом. Як базу для маринаду використовуйте соєвий соус, сік і цедру лимона. Додайте яскравий акцент - нашу суміш спецій. Червона паприка і кілька сортів запашного перцю, які входять до складу приправи, подарують пікантну нотку смакової композиції. Як приготувати стейк? Просто! Витримати м'ясо в маринаді, а потім смажити по 6-7 хвилин з кожного боку.
Ніжна курка з апельсинами
Курка з апельсинами, запечена в духовці - неймовірно ароматне і святкове блюдо з особливою смакової композицією. Родзинка рецепта - в суміші спецій і трав приправи Торчін® «Таємниця смаку», яка розкриває справжній смак м'яса. Натуральні інгредієнти, спеції різного помелу і ароматні прянощі створюють неймовірну кулінарну симфонію. Тепер ви знаєте, як приготувати оригінальне і ошатне блюдо для ваших близьких. Сміливо експериментуйте і радуйте близьких новим кулінарним шедевром.
соте
Соте - блюдо, яке підкорило гурманів багатством смаків і ароматів. Особливість - в технології приготування і особливому складі спецій і прянощів. Спробуйте приготувати соте на нашу рецептом з приправою Торчін® «Таємниця смаку». Запашні трави додадуть страві насичений смак, а часник - додасть легку гостру нотку. Пікантний маринад вдало підкреслить всю смакову композицію. Тепер ви знаєте, як приготувати соте по-справжньому смачно.
Хочете здивувати гостей?Але чи знаєте ви, скільки існує варіантів цієї страви?
Як приготувати стейк?